Nederlandse boeken - Transmission Belgium

Ga naar de inhoud

Nederlandse boeken

Livres/boeken/books


LIKWIDATIE
BOEKEN
- 40%
Boeken van Benjamin Creme in het Nederlands
De mensheid ontwaakt kan gezien worden als aanvulling op Benjamin Creme’s vorige boek, De Wereldleraar voor de hele mensheid (zie hieronder). Dit nieuwe boek gaat over de dag waarop Maitreya Zich openlijk bekendmaakt als de Wereldleraar voor het tijdperk van Waterman. Het beschrijft het proces van Maitreya’s naar buiten treden, de stappen die leiden tot Verklaringsdag en de reactie van de mensheid op deze gedenkwaardige gebeurtenis.
Dit profetische boek biedt de lezer hoop en vooruitzicht op de vreugdevolle gebeurtenissen die de wereld zullen transformeren en die nu staan te gebeuren.
Prijs € 7,50
(uitg. Share Nederland, 132 blz.; ISBN: 978-90-71484-44-5)
Direct beschikbaar
7.50 €(incl. Btw)
Toevoegen
Boeken van Benjamin Creme in het Nederlands
Terwijl Maitreya, de Wereldleraar, gereed staat om in volle openbaarheid te treden, biedt Benjamin Creme’s nieuwe Nederlandstalige boek De Wereldleraar voor de hele mensheid een overzicht van de achtergronden bij deze hoogst gedenkwaardige gebeurtenis. Het boek beschrijft de geplande terugkeer van onze planetaire Hiërarchie en de afdaling van Maitreya vanuit Zijn verblijfplaats in de Himalaya in 1977 en Zijn werk sindsdien in de wereld, vooralsnog van achter de schermen. Het gaat ook in op de immense veranderingen die Zijn aanwezigheid heeft voortgebracht, Zijn plannen en projecten, en Zijn prioriteiten en aanbevelingen voor de onmiddellijke toekomst. Het laat Hem zien als een groots en krachtig Avatar en, tegelijkertijd, als vriend en broeder van de mensheid.
Prijs € 7,50
(uitg. Share Nederland, 120 blz.; ISBN: 978-90-71484-42-1)
Direct beschikbaar
7.50 €(incl. Btw)
Toevoegen
Boeken van Benjamin Creme in het Nederlands
Eenheid in Verscheidenheid verschaft een nieuwe visie die hoop biedt voor de toekomst – een toekomst die een vreedzame wereld in harmonie en eenheid omarmt en waarin elke individuele hoedanigheid en benadering welkom en nodig is. Creme schrijft voor de Geestelijke Hiërarchie op Aarde en presenteert haar Plan voor de verheffing van de hele mensheid. Hij toont dat het pad voorwaarts voor ons allen in de verwerkelijking van onze wezenlijke eenheid ligt, zonder daarvoor onze even wezenlijke verscheidenheid op te offeren. Eenheid in verscheidenheid is een profetisch boek, maar overtuigend geschreven met een onweerstaanbare logica.
Prijs € 12,00
(uitg. Share Nederland, 232 blz.; ISBN: 978-94-91732-03-4)
Direct beschikbaar
15.00 €(incl. Btw)
Toevoegen
Boeken van Benjamin Creme in het Nederlands
Dit boek beschrijft de verdere ontwikkelingen in het naar buiten treden van Maitreya en bestrijkt een breed scala van onderwerpen, waaronder: het werk en de leringen van de Christus, het naar buiten treden van de Meesters van Wijsheid, spiritualiteit en het leven in de Nieuwe Tijd, evolutie en inwijding, meditatie en dienstbaarheid, de Zeven Stralen. Inclusief een lijst van de stralen en het punt van inwijding van honderden ingewijden uit de geschiedenis.
Luxe paperback met verklarende begrippenlijst en uitgebreide index, 360 blz., ingenaaid.

Prijs: € 11,50 ISBN: 90-71484-18-1; ca. 358 pag.
Direct beschikbaar
11.50 €(incl. Btw)
Toevoegen
Boeken van Benjamin Creme in het Nederlands
Dit unieke boek bevat interviews met een Meester van Wijsheid, alsmede de huidige leringen van Maitreya, de Wereldleraar. Maitreya’s leringen voegen de uiterlijke/praktische en de innerlijke/geestelijke niveaus samen, en bestrijken een enorm gamma: van meditatie en de groei van bewustzijn tot politieke en economische verandering; van inwijding en groepswerk tot ecologie en werelddienst. Bevat tevens intrigerende verklaringen voor verschijnselen als graancirkels, kruisen van licht, visioenen van de Madonna, geneeskrachtige bronnen en ufo’s.
Luxe paperback met kleurenfoto’s en uitgebreide index, 712 blz., ingenaaid.

Prijs: € 20,- ISBN: 90-71484-12-2; ca. 720 pag. (2e druk)
Direct beschikbaar
20.00 €(incl. Btw)
Toevoegen
Boeken van Benjamin Creme in het Nederlands
Een kroniek van het nieuwe millennium. Politieke, economische en sociale structuren die de noodzakelijke levensbehoeften voor alle mensen zullen waarborgen. Nieuwe manieren van denken die de mysteries van het heelal zullen onthullen en ons goddelijke potentieel zullen vrijmaken — alle onder leiding en inspiratie van Maitreya en de Meesters van Wijsheid. Combineert diepzinnige geestelijke waarheden met praktische oplossingen voor de dringendste problemen van vandaag. Bevat een uitgebreid overzicht van de stralen van 950 historische ingewijden en hun punt van evolutie.
Luxe paperback met verklarende begrippenlijst en uitgebreide index, 640 blz., ingenaaid.
Prijs: € 18,50
(uitg. Share Nederland, ISBN: 90-71484-16-5; ca. 647 pag.)
Direct beschikbaar
18.50 €(incl. Btw)
Toevoegen
Terug naar de inhoud